Hanan is inmiddels al drie jaar mijn P&O adviseur en dat is zij naar volle tevredenheid. In haar adviezen betrekt ze de context van mijn afdeling en de gehele organisatie en kijkt zij naar de ontwikkelingen op lange termijn. Daarnaast is Hanan in staat om bij te sturen en te adviseren op een zeer prettige, positieve manier. Zij stimuleert mij enorm om (van haar) te leren en vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar een vraagstuk. Ik kan Hanan van harte aanbevelen als strategisch adviseur en coach.

Lilith, manager Vergunningen Bouw

De coaching sessies die ik bij Hanan heb gehad waren erg prettig, ongedwongen, maar zeker ook confronterend en inzicht gevend. Hanan weet de juiste vragen te stellen, de juiste snaren te raken en laat je vooral zelf nadenken over bepaalde zaken.

Hanan straalt rust uit, ze kan enorm goed luisteren en weet je terug te brengen naar de kern. Eromheen praten of weg lachen lukt je niet bij haar. Door nieuwe invalshoeken en zelfinzicht heb ik inspirerende resultaten behaald, elke keer ging ik vol positieve energie naar huis. Hanan heeft mij tools gegeven die ik nodig had om mijn kwaliteiten nog beter toe te passen, nog steeds. Ik heb erg veel gehad aan onze gesprekken en kan een traject bij Hanan van harte aanbevelen.

Loubna, specialist Burgerlijke stand, coördinator Dienstverlening

Door de coaching sessies met Hanan heb ik meer inzicht gekregen in mijn krachten en kwaliteiten. Hanan weet de juiste vragen te stellen en luistert naar je vanaf het eerste moment zodat de coaching sessies meteen vanaf het begin in lijn zijn met je eigen persoonlijke behoefte en je gauw tot de kern komt. Ik ben Hanan erg dankbaar voor haar hulp en kan haar van harte aanbevelen als coach.

Nadia, management trainee bij Ahold Delhaize

“Hanan is een goede en professionele coach. Haar nuchtere, oplossingsgerichte aanpak en reflectietechnieken heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Het heeft mij een aantal mooie inzichten opgeleverd dat mijn effectiviteit als adviseur zeer ten goede zijn gekomen.”

Mirjam, communicatieadviseur en freelancer.

“Hanan is een coach die ik zeker kan aanraden. Hanan is een gedreven en intelligente coach. Door haar professionele, open en rustige houding heb ik mijn coaching sessies succesvol afgerond. Ik waardeer haar eerlijkheid en professionaliteit. Het gaf mij energie om te zien hoe zij met liefde en passie haar werk deed.”

Karima, bestuurslid TANS en student.

“Hanan kan ik iedereen aanraden. Mijn collega’s en ik liepen vast op samenwerking en productiviteit. Na een sessie met Hanan, waarin ze ons liet reflecteren op de afgelopen maanden, werd al snel duidelijk wat het probleem was. Zo konden we meteen werken aan een oplossing. De sessie met Hanan was uiterst productief en behulpzaam.”

Samir, bestuursvoorzitter SGN en ondernemer.

“Hanan is een goede luisteraar en weet je terug te brengen naar de kern. Ze weet de juiste snaar te raken en pakt dat op een warme, persoonlijke en positieve manier aan zonder haar professionaliteit te verliezen. Door de juiste vragen te stellen heeft zij mij geholpen tot mijn eigen inzichten te komen. De antwoorden kwamen uit mijzelf en haar begeleiding in dat proces is erg prettig en flexibel zoals bij mij past. Hanan is heel toegankelijk, dat zorgde er voor dat ik makkelijk over mijn onzekerheden en dromen kon praten zonder het gevoel te hebben dat ik mij aanstel. Je eigen ontwikkelingen en doelen staan bij haar centraal. Ze luistert echt en helpt je om de situatie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Dat is erg fijn wat soms zit je vast of ben je onzeker. Ik kan het geleerde nog steeds toepassen in verschillende situaties. Juist omdat het om mijn eigen inzicht gaat is het geen kunstje dat je even toepast. Een meer dan prima investering in jezelf. En oh ja, ze is nog een leuk mens ook nog! Ik kan een coachingstraject bij Hanan van harte aanbevelen!”

Gracia, beleidsadviseur.