Mijn naam is Hanan Essahsah. Geboren (1981) en getogen in Amsterdam, met roots in Marokko. Ik ben enthousiast, zit vol energie, gebruik humor als relativering en kan af en toe ook spiritueel uit de hoek komen.

Ik heb inmiddels meer dan 18 jaar ervaring in het vak Human Resource Management. Met name in de rol van Personeel & Organisatie adviseur heb ik meegewerkt aan verschillende organisatie ontwikkelingen. Je kunt hierbij denken aan het begeleiden van reorganisaties, ontwikkelen en implementeren van nieuwe P&O instrumenten en/of beleid en het opzetten en uitwerken van een strategische personeelsplanning.

In 2010 heb ik besloten mij bij te scholen tot professioneel coach zodat ik mijn eerdere ervaring ook in kan zetten in de ontwikkelingsgerichte-, en loopbaan- coaching van medewerkers. Coaching is een krachtig instrument voor gedragsverbetering. Met deze investering leer je niet alleen jezelf beter kennen, maar komt het ook ten goede aan je werk als professional. Sindsdien begeleid ik individuele medewerkers en teams met alle voorkomende leervragen. Denk aan vragen als: Hoe werken wij als team beter samen? Hoe ontwikkel ik mij in een volgende stap in mijn loopbaan? Hoe leer ik voor mijn werk effectiever te communiceren? etc.

Mijn begeleiding typeert zich als proces- en oplossingsgericht (Solution Focused) en gaat uit van wat er WEL is (Appreciative Inquiry). Daarbij werk ik met speelse en dynamische werkvormen en combineer ik kennis uit mijn werk- en levenservaring met diverse methodieken waarin ik geschoold ben.

“I cannot teach anybody anything, I can only make them think.”

– Socrates

In 2018 heb ik mijn mooiste besluit gemaakt om Peal coaching uit te breiden met PSYCH-K®. Inmiddels heb ik alle opleidingen gedaan om mijzelf PSYCH-K® Facilitator te mogen noemen. Voor meer info over deze keuze en mijn werk als PSYCH-K® Facilitator verwijs ik naar de PSYCH-K® subpagina.

Tot slot ben ik vaste gastdocent voor het leerprogramma Amsterdam Fashion College (AFC) van Bureau Yan waarbij ik groepen jonge ondernemers begeleid in hun persoonlijke leerdoelen.

Voor het Netwerk Amsterdamse Helden (NAH) ben ik één van de coaches binnen het netwerk en heb ik onder andere het bestuur van Shokkin’ Group Nederland begeleid bij de professionalisering van hun onderlinge samenwerking.

Voor de GameChangersAcademy zet ik mij als coach in bij de begeleiding van deze Gamechangers in hun persoonlijk leiderschap.

Explore.

And Learn. With me.

Geïnteresseerd? Neem dan nu vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!